top of page

Leg med Medier og iPad i skole og dagtilbud

Leg med Medier i Dagtilbud - Kursus I

Inspiration og undervisning i brugen af digitale medier i den pædagogiske praksis

 

Mangler du idéer til hvordan du kan inddrage digitale medier i den pædagogiske praksis? Eller diskuterer du og dine kolleger, om iPad og andre teknologier overhovedet har en berettigelse i dansk dagtilbud?  Disse og andre spørgsmål vil du selv kunne svare på efter en dag, hvor du får en masse inspiration og hands-on undervisning, samt afprøvning af forskellige kreative apps til børn i dagtilbud.

 

Hos Leg med Medier har vi fokus på en digital praksis, som tager udgangspunkt i legen, børnekulturen og udviklingen af sansestimulerende aktiviteter og som rækker langt udover skærmkanten. Vi vil undersøge, hvordan vi kan arbejde med kamera og lydoptagelser, produktioner af e-bøger og animationsfilm og diskutere nye måder for en inddragende pædagogisk dokumentation.

Dato:

Tirsdag, den 30. nov. 2021 kl. 9.00-15.30

 

Sted:

Kulturhuset Indre By, Mødelokale 1 på 1. sal, Charlotte Ammundsens Pl. 3, 1359 København K

 

Målgruppe:

Pædagogisk personale fra både vuggestue og børnehave

 

Underviser:

Camil Hesse, fra Leg med Medier, har erfaring med det digital pædagogiske arbejde med børn, samt undervisning af pædagogisk personale siden 2012. Han afholder løbende workshops i dagtilbudsgrupper i både København og Gentofte og underviser personale over hele landet. Desuden har han undervist på pædagogstudiet på Københavns Professionshøjskole og tidligere i UCC.

 

Pris:

DKK 1.650,- inkl. frokost og drikkelse

Der gives 15% i rabat ved tilmelding af mindst to fra samme institution.

Udbytte:

Efter endt kursus vil du selv kunne igangsætte og gennemføre relevante og alderssvarende pædagogiske aktiviter, hvor iPad med tilhørende apps understøtter kreative og æstetiske læreprocesser og hvor sprogstimulering, leg og trivsel er i fokus.

 

Forberedelse:

Medbring en opladt iPad og evt. oplader. Sørg for at have hentet følgende apps:

Book Creator (købeversion DKK 25,-)

Puppet Pals HD - Director's pass (købeversion DKK 35,- )

Stop Motion Studio (gratis)

 

Praktisk:

Under kurset vil der være indlagt pauser med frokost, sodavand og vand, samt kaffe og te. Kurset afholdes i Mødelokale 1 på 1. sal. Vær opmærksom på, at der muligvis vil foregår andre aktiviteter i huset. Der findes toiletter og adgang til vand i stueetagen.

Der er tilmeldingsfrist den 16. nov. 2021. Kurset gennemføres, hvis der er 7 eller flere deltagere. Der faktureres for kurset efter tilmeldingsfristen er udløbet. Kurset har et deltagerloft på 25.

For tilmelding, klik på knappen til venstre - din tilmelding er bindende, dog har du 14 dages fortrydelsesret.

bottom of page